Fullwidth slider

Fullwidth slider/Koko sivun levyinen vieritin

Sliderin asetuksia pääsee muokkaamaan kolmiviivaisesta Asetukset-napista.

Tästä aukeavassa ikkunassa näkyvät kaikki sillä hetkellä olemassa olevan slidet, joiden yksittäisiä asetuksia pääsee vastaavasti muokkaamaan niiden reunassa olevasta Asetukset-napista.

Otsikko/Heading on teksti joka näkyy isoimmalla sliden ylä- tai keskiosassa.
Button/Painike on nappula, jota voi haluttaessa käyttää linkkinä (osoite lisätään vähän alempaa.) Jätä tyhjäksi jos nappulaa ei haluta.
Content/Sisältö-kenttään voi lisätä enemmän tekstiä, jos haluaa slideen muutakin kuin otsikon.
Link/Linkki-kohtaan tulee aiemmin mainittuun nappulaan haluttava osoite, jos nappula on käytössä.
Image & Video/Kuva ja video-kohtaan voi laittaa sisältöä, mutta huomaa, että ne näkyvät pieninä kentän sisällä – koko sliden kokoinen taustakuva asetetaan seuraavaan kohtaan:
Background/Taustakuva

Ensimmäisestä vaihtoehdosta voi slidelle valita tasaisen taustavärin ja toisesta liukuvärjäyksen. Kolmas vaihtoehto on kuville: valitaan +-merkki ja haetaan galleriasta haluttu kuva.
Kuvan voi poistaa tai vaihtaa toiseen kuvakkeista, jotka ilmestyvät oikeaan ylänurkkaan kun hiiren siirtää senhetkisen kuvan päälle.
Jos taustakuva on asetettu, alle ilmestyy vaihehto laittaa päälle parallaksi/parallax. Parallaksi on efekti, jossa kuva liikkuu eri tahtiin muun sivun kanssa sivulla liikuttaessa. Sen päälle laittaminen on täysin makuasia.
Seuraavista valikoista taustakuvan käyttömuotoa ja sijaintia voi vähän muuttaa, mutta oletusasetukset toimivat usein parhaiten.

Yläreunasta valittavalla Muotoilu-välilehdellä voit muuttaa sliden tekstin kokoa, muotoilua ja muita tyyliasetuksia.

Kokonaan uuden dian/sliden saa lisättyä jo olemassa olevien slidejen alla vasemmalla olevasta Lisää uusi Diakuva -tekstistä. Olemassa olevia slidejä voi myös järjestää uudelleen klikkaamalla ja raahaamalla niitä toistensa ohi.

Print Friendly, PDF & Email